Serviceovereenkomst geeft extra garantie

Een snelle adequate serviceverlening is van essentieel belang voor kantoorapparatuur die intensief wordt gebruikt, en continu beschikbaar moet zijn. Bij Hafeko neemt service een belangrijke plaats in. Wij adviseren iedere gebruiker daarom ook om een serviceovereenkomst af te sluiten. Dit geeft u de garantie, dat u op elk moment optimaal gebruik kunt maken van uw apparatuur. Uiteindelijk neemt uw multifunctioneel documentsysteem een belangrijke plek in op de werkvloer, daar wilt u natuurlijk geen risico’s in nemen. Service is iets wat vanzelfsprekend is, daarom geeft Hafeko daar juist extra aandacht aan.

Goede Service is niet afhankelijk van de responstijd

De kwaliteit van service is erg belangrijk, om u te kunnen garanderen dat uw systeem altijd optimaal werkt. Kwaliteit uit zich niet zozeer in een responstijd na de melding van uw probleem. De totale tijd waarin het probleem daadwerkelijk is opgelost is veel meer bepalend. Daarom kiest u bij Hafeko voor zekerheid.
Met altijd de meest optimale kennis en middelen in huis, kan de service werkelijk gegarandeerd worden. Tevens staat er elk moment een vervangend systeem voor u klaar. Is uw systeem om wat voor reden dan ook buiten gebruik geraakt, en kan het probleem niet in korte tijd worden verholpen, dan krijgt u per direct kosteloos een vervangend systeem tot uw beschikking.

Voor serviceverlening op maat voorziet Hafeko in diverse vormen van onderhoudsovereenkomsten die
extra zekerheid, continuïteit en maximaal rendement garanderen. Een standaard overeenkomst garandeert een responstijd op locatie binnen 8 werkuur na storingsmelding. Voor een optimale serviceverlening kan een onderhoudsovereenkomst uiteraard volledig afgestemd worden op de specifieke wensen en eisen met betrekking tot responstijden, preventief onderhoud e.d.

All-in is bij Hafeko ook echt all-in, dat betekent voor u:

  • Gebruik van alle materialen die nodig zijn voor het systeem, zoals b.v toner, developer en drum.
  • Indien u een systeem kiest met kleurmogelijkheid, is de prijs van kleur tevens gebaseerd op all-in.
  • U krijgt dus geen naheffing voor het verbruik van materialen of diensten.
  • U krijgt periodiek onderhoud en mocht er in tussentijd iets gebeuren met uw systeem, dan wordt ook dit
    kosteloos verholpen inclusief benodigde materialen.
  • Uurloon, voorrijkosten, en verbruik van materialen worden dus niet in rekening gebracht.
  • Uw vast aantal afdrukken per maand, worden voor de berekening gemiddeld over een half jaar.
  • Mocht u er een maand onder blijven, dan kunt u dat de volgende maand compenseren.
  • Extra gratis service van Hafeko: indien nodig krijgt u direct een vervangend systeem, zodat uw werkzaamheden altijd door blijven gaan