Wat is Flexhuur

Het huren van een jong gebruikte printer of multifunctionele kopieermachine, voor een maand of langer. Wij hebben voor iedereen een geschikte oplossing!

Voor de machines betaalt u een vast component per maand (huur), en een variabel component, de afdrukken. Daarnaast brengen wij eenmalig ophaal- en afleverkosten in rekening. Hiervoor leveren wij u een Ricoh/Kyocera machine, inclusief een onderhoudscontract. Dit houdt in dat u alle verbruiksartikelen, zoals toners en drums, die nodig zijn om het gewenste aantal afdrukken te maken, gratis kunt bestellen. Mocht zich onverhoopt een technisch probleem voordoen, dan kunt u de machine in storing zetten, en is er binnen acht werkuuren een engineer aanwezig die een en ander kosteloos voor u oplost. De enige bijkomende kosten zijn die voor papier, en, indien gewenst, nietjes voor de juiste afwerking van uw print- of kopieeropdrachten.

Op de productpagina vindt u de vele mogelijkheden. Als u wellicht u door de bomen het bos niet meer ziet, hoeft u alleen antwoord te geven op de volgende drie vragen:

  1. Kleur of zwart/wit?
  2. Welk papierformaat; alleen A4 of ook A3?
  3. Alleen printen, kopiëren, scannen en/of faxen of alle opties?

Er blijven dan een aantal mogelijkheden over, die wij graag met u bespreken. Vul het contactformulier in, of bel ons direct op 0252-418092

Wat is nu het voordeel?

Flexibiliteit!

U bent verzekerd van flexibiliteit, omdat u geen langdurig contract aangaat. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld bij organisatorische veranderingen geen beperkingen meer. U kunt het Flex huur contract van maand tot maand beëindigen. Daarnaast kunt u de machine omruilen voor een ander type (eenvoudiger of geavanceerder), zonder dat u een duur contract hoeft af te kopen.

Geen wurg contract!

Al onze contacten bieden wij aan op basis van “nul afdrukken inclusief”. U betaalt een scherpe prijs per afdruk, en u betaalt alleen de afdrukken die u maakt. Het is in de markt gebruikelijk dat contracten worden afgesloten met een “inclusief printvolume”, omdat dit zogenaamd goedkoper zou zijn. Als u echter print boven het vastgestelde volume, betaalt u voor de extra afdrukken de hoofdprijs, waardoor u in een piekperiode alsnog duur uit bent. Bij ons betaalt alleen wat u afdrukt!

Geen krediet nodig!

Bij het leasen van een machine voor een lange periode wordt de machine ondergebracht bij een leasemaatschappij, waarbij een geregistreerde lening wordt aangegaan, waar veel rente over betaald moet worden. Bij het afsluiten van een Flex huur contract huurt u de machine echt van ons, en niet van een leasemaatschappij. Wij rekenen geen hoge rentes aan u door, en u heeft bij ons ook geen geregistreerde lening nodig. Zo kunt u investeren in uw core business, in plaats van in een printer of kopieerapparaat!

Aantrekkelijke prijs!

Voor het Flex huur programma maken wij gebruik van jong gebruikte machines, die wij retour krijgen uit diverse leasecontracten en failissementen. Deze machines worden door ons technisch volledig getest, en voorzien van nieuwe onderdelen, waarna een goedkeuringscertificaat wordt afgegeven. Daarnaast worden de machines volledig schoongemaakt, zodat u over een apparaat beschikt dat bijna niet te onderscheiden is van een nieuw apparaat. Kortom; wij bieden u uitstekend werkende machines aan voor aantrekkelijke prijzen!